Sport Camp Детски лагер

Вид транспорт: Собствен транспорт
Град/Курорт: Лутраки
Местоположение: На 5 км от курортния град Лутраки, на 75 км от Атина
Анотация:ВЪЗРАСТ:  7-14 години ПЛАЖ: Всеки втори ден се организират групови превози с комфортен автобус до плажа Лутраки, разположен на 5 км от лагера. Плажът е каменист. ОБОРУДВАНЕ: На теритоията на лагера са на разположение плувен басейн (25 метра, дълбочина 3,15м, 6 коридора); басейн за уроци по плуване и тренировки за малки деца (12 метра, дълбочина 1м); фитнес зала, закрити спортни зали за групови игри с топка, футболно игрище 7х7 с трева,  футболни игрища 11х11 и 8х8, 5 баскетболни игрища, 6 игри...

Анотация

ВЪЗРАСТ:  7-14 години ПЛАЖ: Всеки втори ден се организират групови превози с комфортен автобус до плажа Лутраки, разположен на 5 км от лагера. Плажът е каменист. ОБОРУДВАНЕ: На теритоията на лагера са на разположение плувен басейн (25 метра, дълбочина 3,15м, 6 коридора); басейн за уроци по плуване и тренировки за малки деца (12 метра, дълбочина 1м); фитнес зала, закрити спортни зали за групови игри с топка, футболно игрище 7х7 с трева,  футболни игрища 11х11 и 8х8, 5 баскетболни игрища, 6 игрища за плажен волейбол, 3 тенис корта с покритие Floor Quick, тенис на маса, стена за катерене, арена за приключения (за състезания с препятствия), игрища за пейнтбол, детска площадка, кафене, театър, църква, художествено ателие, библиотека, магазин със спортни стоки и сувенири, пералня.

Описание

СПОРТ: Футбол, баскетбол, плажен волейбол, тенис на корт, бадминтон, хандбал, тенис на маса, теглене на въже, стрелба с лък, катерене, водно поло, синхронно плуване, спортна и художествена гимнастика, индивидуални и отбобрни съревнования, весели стартове, занятия по живопис, скулптура, вестник на лагера, музикален хор. Разнообразни конкурси и тематични вечери, дискотеки, кино, разходки и игри в гората. БЕЗОПАСНОСТ и ЧИСТОТА: Територията на лагера е оградена и денонощно се охранява от служба за безопасност. Нощно осветление, резервно електрозахранване, спазени са всички правила за противопожарна безопасност и се осъществява строг контрол върху влизането и излизането на посетители. Ежедневно почистване на територията и всички помещения.  МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ: В лагера има медицински пункт, в който са постоянно на разположение лекар и медицински сестри. Най-близкатата областна поликлиника в град Коринт е на разстояние 10 км рот лагера. ПРАВИЛА ЗА ОБЩУВАНЕ С ДЕЦАТА: В лагера има телефонен център, откъдето родителите могат да се свързват с децата, както и телефони, от които децата могат да звънят самостоятелно. ПРИМЕРЕН ДНЕВЕН РЕЖИМ 08:00  Ставане, сутрешен туалет, гимнастика на свеж въздух08:30  Закуска, почистване на стаите, сутрешни мероприятия10:00  Втора закуска10:30  Спортни състезания, плуване в басейна или в морето 12:00  Творчески занимания 13:30  Обяд14:00  Следобедна почивка16:00  Лично време16:30  Разнообразни спортове, игри и занимания, плуване 19:30  Вечеря20:30  Вечерна развлекателна програма22:30  Час на лягане за младшите групи23:00  Час на лягане за старшите групи Допълнителна информация: При резервиране на група от минимум 20 души се предоставя безплатно място за придружител.

Описание на стаите

8-12 деца се настаняват в стаи с двуетажни легла в едноетажни къщички с климатик, топлоизолация, отделни бани с гореща вода. На територията на лагера са разположение допълнителни сгради с бани, тоалетни и съблекални.

Хранене на база

ХРАНЕНЕ: В лагера се предоставт четири хранения.   Зеленчукови салати, плодове, сирене и мляко се сервират ежедневно; ястия от месо и риба също се приготвят всеки ден. Трапезарията, кухнята и помещенията за съхраняване на продуктите отговарят на съвременните европейски стандарти ISO.

Карта:
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Научете повече
Разбрах