Програмата Vakanzia.credit

21 Април 2018 г.

Важно.
Вследствие на безпрецедентните катаклизми в туристическия сектор, за съжаление програмата Vakanzia.credit се прекратява от 13 Май 2020 г.
На всички клиенти, които няма да могат да се възползват от отстъпките по тази популярна програма предварително се извиняваме и се надяваме на разбиране.


Програмата Vakanzia.credit

- Редовните клиенти на Vakanzia.bg вече ще могат да ползват отстъпки от почти всички програми, предлагани в нашия сайт.
- Отстъпките ще се натрупват под формата на кредит (
Vakanzia.Credit) и ще могат да се ползват за следваща резервация в рамките на година и половина.
Повече реализирани пътувания = на по-големи отстъпки. Стъпаловидната скала на увеличение на процента на натрупаните суми от направени резервации Ви дава възможност да натрупате по-голям Vakanzia.Credit. Всяка направена резервация за вас и/или ваши приятели, по програмите, предлагани в нашия сайт, както и програми, които традиционно сте резервирали през други фирми, но можете да намерите и при нас, Ви носи допълнителен Vakanzia.Credit.
- Вече не е нужно да ни питате за отстъпка. Ние ще Ви информираме периодично за натрупания 
Vakanzia.Credit, т.е. за размера на отстъпката, която можете да ползвате за следващи резервации.

Какво представлява 
Vakanzia.credit
Програмата Vakanzia.Credit е система за натрупване на суми в лева, които Вие ще можете да използвате като отстъпка при резервиране ваша следваща екскурзия и/или почивка през Ваканция.БГ.
На всеки клиент, направил резервация през Ваканция.БГ, независимо от дестинацията и/или периода, ще бъде открита 
Vakanzia.Credit сметка, по която ще се трупат сумите, т.е. ще има кредит за усвояване при нас. Този  Vakanzia.Credit ще може да се ползва за следващи резервации за хотели и/или организирани почивки и екскурзии (пакетни програми), публикувания в нашите сайтове.

Програма 
Vakanzia.Credit ще бъде на няколко нива 
Ниво 1. Натрупан оборот до 2000 лв
На всеки 100 лв оборот – 2 лв кредит (2%)
Ниво 2. Натрупан оборот до 4000 лв
На всеки 100 лв оборот – 3 лв кредит (3%)
Ниво 3. Натрупан оборот над 4001 лв
На всеки 100 лв оборот – 4 лв кредит (4%)
Пример 1. При резервация за 2000 лв клиента натрупва кредит 40 лв (2%), но ако направи още 1 резервация отново за 1500 лв, то той вече ще премине на следващото ниво от 3% и целият натрупан 
Vakanzia.Credit ще се прекалкулира от 2% на 3%, т.е. стойността на Vakanzia.Credit, с която ще рзполага за усвояване за следващи резервации, ще бъде в размер на 105 лв.
Натрупването на оборотите ще бъде за календарната година. В началото на всяка година натрупването на обороти започва от 0 (нула), като натрупаният през изминалата година Vakanzia.Credit остава на разположение на клиента за усвояване.
Пример 2.
Клиент е направил оборот 3500 лв за календарната година и е натрупал 
Vakanzia.Credit в размер на 105 лв (3% от сумата на неговите резервации). Ако не желае да купи почивка или екскурзия в рамките на календарната година, то в началото на следващата, той отново започва от ниво 1 (2%), като натрупаните вече 105 лв ще останат на негово разположение и ще се приспаднат, когато направи нова резервация.

Условия за усвояване на суми по програмата Vakanzia.Credit
- Натрупаните суми по Vakanzia.Credit могат да се усвояват (ползват като отстъпка) в размер до 10% от стойността на всяка нова резервация.
- Кредит по тази програма ще се натрупва и ще може да бъде усвояван от/за покупка на всички оферти, публикувани в сайта на Ваканция.БГ по цени публикувани в сайта на Ваканция.БГ със следните няколко изключения:
1. Оферти от рубрики - Екзотика Почивки и Екскурзии, Екскурзии за Русия - не се натрупват суми / не могат да су усвояват суми по програмата 
Vakanzia.Credit
2. Оферти за летни почивки в Турция с автобус за  8, 9, 10 и 12 нощувки - не се натрупват суми / не могат да су усвояват суми по програмата Vakanzia.Credit,
3. Самолетни билети, застраховки, круизи - не се натрупват суми / не могат да су усвояват суми по програмата Vakanzia.Credit,,
- Натрупаните суми по Vakanzia.Credit могат да се усвояват едва след като резервацията по която са натрупани бъде платена 100% към Ваканция.БГ.
- Натрупаните суми по Vakanzia.Credit могат да се усвояват преди да бъде ползвана услугата по която са натрупани.
- Натрупаните суми по Vakanzia.Credit могат да се усвояват до 18 месеца след възникването им. След това се анулират и сметката на съответния клиент се занулява.

Още разяснения
Vakanzia.Credit се води само в цели числа, като се закръглява в полза на клиента.
- След като бъде направена и потвърдена резервация, ще получите справка за натрупания 
Vakanzia.Credit.
- На края на всеки кампаниен сезон ще получите писмо-справка с натрупаните суми по програмата.
- Идентификацията по програмата 
Vakanzia.Credit ще бъде на база Имейл/email адрес. За всяка резервация, пристигнала от вашия имейл, ще получавате допълнителен кредит, на база на натрупания сумарен/общ оборот.
- Сумите, натрупани по сметка 
Vakanzia.Credit на един клиент (идентифициран с email адрес) не могат да се прехвърлят за усвояване към сметката Vakanzia.Credit на друг клиент (идентифициран с друг email адрес), който да ползва агрегирана отстъпка.
- Отстъпките по програмата 
Vakanzia.Credit се комбинират с отстъпките за ранни записвания и специални оферти, публикувани в сайта на Ваканция.БГ.
- Отстъпките по програмата 
Vakanzia.Credit  не се комбинират с отстъпки по други програми и кампании на Ваканция.БГ, непубликувани в сайта на Ваканция.БГ, в рамките на една резервация.
- При анулиране на резервация по която е натрупана отстъпката по програма 
Vakanzia.Credit, всички вече усвоени суми стават дължими за покриване на настоящата туристическа услуга.
- Натрупаният 
Vakanzia.Credit не се изплаща в брой.

Настоящите условия за ползване на програмата са валидни за резервации, възникнали след 28.01.2020 г.

Архив новини
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Научете повече
Разбрах