Ваучер за подарък

21 Април 2018 г.

Искате да подарите запомнящ се подарък на любимите хора?  

Предлагаме оригинално решение.  

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК  

Ваучерът за подарък ви позволява да подарите почивка, която може да се ползва за почивка на море в България или в чужбина

Повече информация и поръчка на Ваучер за подарък може да направите по телефона или в нашия офис.

Общи условия за ползване на Ваучера за Подарък
- Ваучерът за Подарък важи за упоменатата дестинация/курорт или за друга екскурзия, почивка или самолетен билет, за която към момента на предявяване на ваучера има възможност за резервация.
- Ваучерът за Подарък е личен. Преотстъпването му на други лица може да се извърши по изрично писмено желание на титуляра.
- Ваучерът за Подарък важи за срок от 6 месеца от датата на издаването му. Минималната сума за която може да бъде закупен Ваучер за подарък е 200 лв.
- Удостоверяването на платената сума става посредством надлежно издадена фактура и/или касов бон, които следва да бъдат представени заедно с настоящия ваучер.
- В случай, че стойността на заявената услуга е по-голяма от стойността на настоящия Ваучер за Подарък, то разликата следва да се доплати при представянето му на Ваканция.БГ.
- При представянето на Ваучера за Подарък, се издава договор на съответния доставчик (туроператор) и ваучер за хотелско настаняване съгласно Закона за Туризма.
- Не се възстановяват суми по-неизползвани услуги, чиято стойност е по-малка от стойноста на Ваучера за Подарък.

 

Архив новини
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Научете повече
Разбрах