Ваучер за подарък

21 Април 2018 г.

Искате да подарите запомнящ се подарък на любимите хора?  

Предлагаме оригинално решение.  

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК  

Ваучерът за подарък ви позволява да подарите почивка, която може да се ползва за почивка на море в България или в чужбина

Повече информация и поръчка на Ваучер за подарък може да направите по телефона или в нашия офис.

Общи условия за ползване на Ваучера за Подарък
- Ваучерът за Подарък важи за упоменатата дестинация/курорт или за друга екскурзия, почивка или самолетен билет, за която към момента на предявяване на ваучера има възможност за резервация.
- Ваучерът за Подарък е личен. Преотстъпването му на други лица може да се извърши по изрично писмено желание на титуляра.
- Ваучерът за Подарък важи за срок от 6 месеца от датата на издаването му. Минималната сума за която може да бъде закупен Ваучер за подарък е 200 лв.
- Удостоверяването на платената сума става посредством надлежно издадена фактура и/или касов бон, които следва да бъдат представени заедно с настоящия ваучер.
- В случай, че стойността на заявената услуга е по-голяма от стойността на настоящия Ваучер за Подарък, то разликата следва да се доплати при представянето му на Ваканция.БГ.
- При представянето на Ваучера за Подарък, се издава договор на съответния доставчик (туроператор) и ваучер за хотелско настаняване съгласно Закона за Туризма.
- Не се възстановяват суми по-неизползвани услуги, чиято стойност е по-малка от стойноста на Ваучера за Подарък.

 

Архив новини

Дестинации

Австрия Албания Босна и Хецеговина Германия Гърция. Екскурзии Египет Екзотични Дестинации Израел Испания Италия Мароко ОАЕ Португалия Румъния Русия Словения Сърбия Турция. Екскурзии Унгария Франция Хърватия Черна Гора Чехия ШвейцарияSpecial Price OffersБелгияБългарияЙорданияКипърКоледни празнициНова Година АнталияНова Година в ГърцияНова Година в ДубайНова Година в ЕгипетНова Година в Израел и ЙорданияНова Година в ИспанияНова Година в ИталияНова Година в МарокоНова Година в ПортугалияНова Година в Северна МакедонияНова Година в СърбияНова Година в ТурцияНова Година Егейска ТурцияНова Година ИстанбулНова Година. Екзотични ДестинацииНова Година. Още ДестинацииПочивки от ВарнаПредколедни програмиСеверна МакедонияСловакияТунисТурция Почивки от ВарнаТурция Почивки от Велико Търново, Русе, Ст. ЗагораТурция. ПочивкиТурция. Почивки Айвалък и ЧешмеТурция. Почивки Анталия-АланияТурция. Почивки Анталия-БелекТурция. Почивки Анталия-КемерТурция. Почивки Анталия-ЛараТурция. Почивки Анталия-СидеТурция. Почивки БодрумТурция. Почивки ДидимТурция. Почивки КушадасъТурция. Почивки МармарисТурция. Почивки Фетие
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. Научете повече
Разбрах