Обслужване на клиенти и резервации – (02) 421 9993. 0888 808 937 | sofia@vakanzia.bg | skype: My status

Bookmark and Share

Пътеводители

 • Сицилия. Допълнителни Екскурзии

  Сицилия. Допълнителни Екскурзии

  Сицилия. Допълнителни Екскурзии

 • Тунис

  Тунис

  Впечатлението от Тунис е най-вече златни плажове и синьо море. С брегова ивица от над 1200 км Тунис и рай за Европейските търсачи на добри почивки. В допълнение на всичко това, тук може да посетите едни от най-добре запазените паметници на римската цивилизация в Картаген и Ел-Джем, мосюлманската светиня в Кайруан, както и древните постройки в Татауин, където е сниман първия епизод на филма Междузвездни войни.

 • Египет - Страната на Фараоните

  Египет - Страната на Фараоните

  Египет, страната на фараоните има да предложи по нещо на всеки. Може да изберете да видите древните паметници, да пътувате с кораб по река Нил да се смесите с тълпата в огромните прашни градове Кайро, Александрия, Асуан и Луксор, да посетите далечни пустинни оазиси.

 • Париж

  Париж

  Париж - Градът на Светлината наистина е един от великите градове на земята, град който с удоволствие задоволява желанията на туриститите и който успява да запази своя стандарт на живот и титлата парижанин, желана.

 • Рио де Жанейро

  Рио де Жанейро

  Великолепният град – така е известен десетмилионният мегаполис, живописно разположен между планината и морето. Изключителната плажна ивици представлява поредица от очарователни заливчета и плажве с фин пясък и брегове осеяни с множество китни островчета.

 • Амстердам

  Амстердам

  Амстердам е град, който всеки който е бил там си мисли че познава но всеки път открива нещо ново. Гледки на оскъдно облечени момичета и кафенета за дрога са толкова типични за града, колкото и красотата на каналите, ордите велосипедисти и прекрасните музеи.

 • Тайланд

  Тайланд

  Тайланд привлича повече посетители от която и да било страна в Азия.
  Комбинацията от красива природа, вдъхновяващи храмове, пословично гостоприемство и неустоими красавици са магнит са туристи от целия свят.

 • Боровец

  Боровец

  Най-старият и най-голям зимен планински курорт в България е разположен на 1350 м надморска височина сред вековни борови гори. Пистите на курорта са с над 40 км дължина. Курортът предлага отлични възможности за почивка през цялата година. Множеството хотели и вилни селища предлагат най-разнообразни и интересни възможности за почивка - открити и закрити плувни басейни, сауни, фитнес, тенис на маса, билярд, боулинг.

 • Велинград

  Велинград

  Велинград (26 500 жители) е разположен в Западните Родопи, на 800 м надморска височина, на около 130 км. от София и 85 км. от Пловдив. Това е най-големият курорт с минерални бани в страната. Създаден е през 1948 г. при сливането на три села: Каменица, Лъджене и Чепино.

 • Банско

  Банско

  В подножието на Пирин планина, където къщите приличат на манастири, с високи каменни зидове и малки прозорци с капаци се намира градът Банско.

  Неповторимата атмосфера на Банско се допълва от характерната звучност на мъжките бански песни, оригиналното чувство за хумор на банскалии, отлежалото червено вино и изкусителните специалитети на традиционната банска кухня.

Страници:Първа«123»Последна